Spannende Bos Sex

Spannende Bos Sex

January 18, 2020 0 By Brooke Wylde

Hallo ik ben Pam en ben 31 jaar oud en heb alweer iets meer dan 10 jaar een heerlijke relatie. Waar ik alles mag en niks moet. Ik krijg al jaren van mijn kanjer mailtjes met daarin leuke verhaaltjes op sex gebied. Dat is iets wat hij leuk vind om te doen. Mij zo mailen. Daarin maak ik de meest vreemde en soms zeker geile dingen mee.

Zo kwam hij met een leuk verhaal over een buiten plek waar mensen sex hebben. Dat is in een bos niet ver van onze woning vandaan. Als spannend iets waren we daar een keer naar toe gegaan en inderdaad in de avond uren kan je mensen zien die daar sex hebben. En eerlijk was, ik werd er best wel bloegeil van. Maar ik gaf dit niet toe aan mijn kanjer omdat ik het niet normaal vond dat je daar sex had met vreemde kerels. Dit was ongeveer een jaar terug. Toch bleef het me steeds bij en af en toe lag ik op bed heerlijk met me zelf te spelen en het idee dat ik daarin het bos werd genomen. Zo lag ik dan met mijn 75c cup borstjes te spellen en met mijn kleine stijve tepels en kale klets natte kutje.

Ik werd gesnapt door ijn kanjer terwijl ik de tv op de kamer aan had en daar een filpje was te zien van een meid die zich in het bos liet neuken. Ik zelf lag net met een dildo in mijn eigen klets natte kutje te soppen. Ik had hem gewoon niet gehoord dat hij thuis kwam. Tja ik moest toch toegeven dat ik het wel een spannend iets vond in mijn fantasie. Mijn kanjer lachte erom en zei, ach als je het toch eens wilt proberen mijn zegen heb je. Ik was net weer begonnen met hardlopen en iedere keer als ik liep dacht ik, zal ik een rondje maken in het bos daar. Maar altijd deed ik het niet. Het weer was weer lekker in juni en ik wandelde in mijn sport broekje en strak sport shirt naar buiten. Mijn vriend lachte en zei, niet stiekem door het bos he. Ik lachte en liep weg. Onderweg had ik steeds zoiets van oke een klein rondje ik loop toch hard.

Oke daar ging ik dan. Ik wandelden het bos in en kwam op het gedeelte waar je door de bosjes moest. Iets daarvoor deed ik rek en strek oefeningen. Mijn hele lijf riep loop erin. Ik kreeg zelfs een geil gevoel door mijn lijf. Ik liep eerst toch door een stukje. Daar zag ik nog een pad en renden daarin. Ik keek om me heen met mijn hart in mijn keel en stijve tepels van spanning. Ik zag niks en liep door. Ineens zag ik een stel liggen die inderdaad sex hadden. Ook zag ik twee mannen staan achter bomen die keken en zich zelf aftrokken. Ik stond even te kijken en eerlijk was eerlijk het was echt een heel geil gezicht. Maar besloot toch door te lopen.