De uitnodiging

De uitnodiging

April 18, 2020 0 By Brooke Wylde

De telefoon ging en ik vroeg aan Annie, neem jij even op wat zij deed.Het bleek een oud collega van haar te zijn,Ans en vroeg even hoe het met ons was, je kent dat wel.Annie zette de telefoon open zodat ik het kon horen.Waar ik eigelijk voor bel is,of jullie weer oud en nieuw bij ons komt vieren,ik heb de anderen ook gesproken en die komen ook.Anie keek naar mij,ik vindt het een goed ideed,zei ik en Ans hoorde dat, het was gezellig hé,zei ze vooral op het laatst.Ja zeg dat wel,zei ik en jij Annie, vroeg ze, ja maar dan zal ik mij netjes gedragen hoor.Ans schoot in de lach,waarom meid het was toch gezellig, ja en geil,voegde ik toe.Dat was het zeker en wie weet gebeurd het wel weer wanneer wij weer met de zelfden overblijven,ik heb geen bezwaar en jij dan Annie, vroeg Ans verder,nee eigelijk niet ik heb wel genoten en dat hadden wij allemaal toch,dus jullie komen, vroeg ze nog eens, ja wij komen graag.zei Annie.
Het was op het laatst ook lekker een geile zooi geworden.We waren met vijf stellen over gebleven en op een gegeven ogenblik werden de bloesjes wat verderolos gemaakt,alle vijf vrouwtjes hadden een bloesje aan.De één naar de ander knoopje ging los zodat de borsten meer in beeld kwamen.Natuurlijk gleed regelmatig een handvan één van de mannen naar binnen en dat was niet de hand van hun eigen man hoor.De tepels werde onderhanden genomen want de borsten werden uit de cups gehaald.Terwijl wij als mannen met de tepels speelden gleden op een gegeven ogenblik dehanden vande vrouwtjes over onze broeken en knepe in de harde lul die ze vonden.Bloesjes verdwenen, bh die aanwezig waren werden de kamer in geslingerd en toen verdwenen de handen van de mannen tussen de beentjes van de vrouwtjes die ze gewillig uit elkaar deden.De ééne broek naar de ander werd los gemaakt en daar stonden de stijve palen.Broeken ging verder naar beneden en de slippen van de mannen volgden en er werd gepijpt. Natuurlijk volgden de rokjes en de slipjes van onze vrouwtjes ook en alles was regeed voor de eerst neukronde.Een paar gingenn naar boven maar drie stellen,waaronder wij bleven in de kamer en zo was ik getuige er van dat Annie door Karel, de man van Ans , flink geschapen , geod verwend werd.Hij neukte haar diep door en omdat zij zo geil was kreunde zij niet lang daarna dat ze klaar kwam.Ik had Anet te pakken en vrouwtjes die ik voor het eerst zag maar een heerlijk geil ding was met een strak kutje.Toen de stellen van boven kwamen glom het tussen de dijen van die vrouwtjes, die vervolgens besloten om toch maar in de kamer te blijven voor de volgende ronde en die kregen ze.Gelukkig hebben Ans en Wim een root huis dus wij bleven slapen natuurlijk niet bij ons eigen vrowtje, nee die werden nog eens verwend door een andere paal.Dat vooruitzicht trok ons wel om weer op herhaling te gaan.