Het Wijn Feestje

Het Wijn Feestje

August 18, 2020 0 By Brooke Wylde

Ik was wat later op het feest waar wij voor uitgenodigd waren.gerda , mijn vrouw, was al met vrienden mee gereden en toen ik kwam was het feest al in volle gang.Dat zag ik gelijk,toen ik via het terras de kamer binnen kwam.Verschillende vrouwtjes liepe er wel heel luchtig bij.Hun bloesje of jurkje hingen al flink open en verschillende borsten waren mooi in beeld.Ik nam snel een pilsje in ontvangst want ik had een erge dorst, het was ook weer zo drukkend warm en het zou mij niet verbazen dat er een flinke regenbui zou komen.ik zicht Gerda en na een poosje zag ik haar staan.Zij stond met een stel mannen bij elkaar en één daarvan stond achter haar en volgens mij stond hij flink tegen haar kont te rijen.Niet dat ik dat erg vindt, nee het tegendeel ik vindt het lekker wanneer zij zo de aandacht krijg en ik zag dat zij er zelf ook van genoot.Ze stond te laggen en maakte er geen probleem van dat de man,die achter haar stond,bezig was haar jurkje open te maken.Het hing al los tot aan haar middel en nu haalde hij haar borsten uit haar b.h. daar hingen ze open en bloot.Eé van de andere mannen pakte haar volle borsten goed vast en woog ze op zijn handen.Ze heeft grote borsten dus hij had zijn handen goed vol.Zij heeft wel wat hé, hoorde ik naast mij,Ellen stond naast mij,in haar huis vond het feest plaats.Haar bloese hing ook flink open en zij had geen b.h dus haar puntige borsten waren ok lekker bloot.Ik wou dat ik zulke borsten had,zei ze,ik zei die van jou zijn toch ook mooi, moet je die tepels eens zien staan pronken en ik akte er één vast en kneep er wat in.Lekker hatd hoor,zei ik, ja er zal wel meer hard zijn in de kamer,zei ze en haar hand gleed naar mijn kruis en kneep in mijn lul.Zie je wel,zei ze lachend en liet haar hand daar en ik had geen bezwaar.Daar is altijd wat aan te doen,zei ze en ik denk dat jouw vrouw ook één te pakken heeft.Ik keek naar haar en ze liep nu met één van de vrienden de trap op.Er zijn al meer naar boven gegaan engeweest,zei ze en ik denk dat wij daar straks ook maar eens naar oe moeten gaan Berts.Ellen ziet er lekker uit dus ik zei dan gaan wij maar wanneer er ruimte is.Er is ruimte genoeg,zei ze wij hebben bekend gemaakt dat er drie kamers zijn waar geneukt kan worden.Toen zag ik ineens onze dochter van boven komen,ik wist niet dat Marion er ook was, zei ik.Gerda heeft gevraagd of het goed was dat ze mee kwam en wij hebben de afspraak gemaakt dat ze dan volop meezou doen en jullie dochter wilde wel en ik geloof dat ze net zo heet is als haar moeder want dit de derde keer dat ze van boven komt.