Niet Zo Fijn In De Trein En Erna

Niet Zo Fijn In De Trein En Erna

November 18, 2020 0 By Brooke Wylde

Ik ben kim, 16 jaar en ga altijd met de trein naar school en de conducteur kent me dan ook ondertussen goed en checkt dan ook zelden nog maar of ik echt wel ingecheckt heb. Altijd zit ik ook boven in de trein en daar zit ik meestal alleen zodat ik huiswerk kan maken terwijl ik 2 uur lang in de trein zit. Deze keer kwam er van huiswerk alleen weinig terecht.

Ik liep de trein in ,checkte in en liep langs de conducteur en zei “hoi hoe is het nou” en de conducteur antwoorde “best goed meisje ga maar lekker naar je stoel en doe je huiswerk maar”. Dit deed ik en ik ging op mijn stoel zitten achterin de wagon. Later kwam er ook nog ongveer 10 jongens bij mij in de wagon zitten waarna de conducteur nog even kwam kijken en daarna weg ging omdat de jongens zicht heel erg goed bleken te gedragen maar eenmaal toen hij naar beneden ging veranderde dat.

1 van de jongens kwam naast me zitten en een andere op de bank voor me en keek naar mijn tieten en zei “zo dat lijken me best mooie tietjes dus laat ze eens zien moppie”. Ik had geen tijd om te antwoorde want er werd geweldadig een stuk plakband op mijn mond geplakt en werd gelijk betast door de jongen die mijn tieten wou zien. De ander jongens kwamen er nu ook bij en begonen me uit te kleden. Eenmaal helemaal naakt voelde ik gelijk een tong over mijn kutje gaan en er ook 2 vingers heftig in tekeer gingen terwijl nu ook mijn tieten hard en pijnlijk gekneed werden door de jongens. Ondertussen had de jongen die me aan het beffen was zijn broek uitgetrokken en ik voelde nu zijn lul mijn kutje ingaan. Ik begon tegen te stribbelen maar niet lang daarna voelde ik een harde stoot die diep in mijn kut ging en ik werd langzaam verkracht door zijn pik. “jo man ga eens aan de kant met je grote lijf man ik kan haar kutje niet in beeld krijgen zo” en toen merkte ik dat mijn verkrachting werd opgenomen door de jongens. “zo dat word een heerlijk filmpje he geil hoertje” zei de jongen tegen me die me nu harder begon te verkrachten in mijn kut en door een andere werden ondertussen mijn handen op mijn rug vastgebonden door mijn eigen slipje.